Menu

0886090625, 0892287804

info@arkadiabg.com

с. Кипилово, България

Развлечения

Открит басейн

Туризъм с възможност за незабравими приключения! От началото на месец май до месец октомври функционира плувен басейн, с постоянна температура на водата от 28 градуса. Същият е снабден с йонизираща почистваща система за водата, която я прави подходяща и за най-малките.

Безплатен Wi-Fi 

За посетителите, които не могат да се откъснат от работната среда сме подсигурили безплатен безжичен интернет в къщата за гости и в парка, както и видео стена с мултимедиен проектор.

Мултимедиен проектор

Guest house outdoor restaurant

Гостите на къщата целогодишно могат да се насладят на прилежащия към къщата уникален парк, състоящ се от над 100 различни растителни видове, както и единствения в страната висок 2 м. жив лабиринт във формата на мистичен прабългарски символ. Паркът разполага със зони за отдих на чист въздух. Децата могат наволя да играят на детската площадка, състояща се от люлки, пързалки, батут, къща на дърво, както и възможноста да използват целия парк за различни игри като криеница, стражари и апаши и други. Идеално място за семеен туризъм.

Детска площадка

Уникален парк

Къщата разполага с малка библиотека и настолни игри.

В двора на къщата има още две обособени пространства. Външно барбекю с маса за около 15 души и беседка с маси за около 30 души.